Automaalit

De beer ja 4Cr automaalit ja sekoituspalvelu

Automaalit ja sekoituspalvelu

Meiltä 4Cr ja De beer automaalit. Tuotevalikoimamme sisältää nykyaikaisia pintakäsittelytuotteita ja -ratkaisuja automaalaamoille, korjaamoille ja teollisuuteen.

De beer

De Beer tarjoaa täydellisen järjestelmän ajoneuvojen korjausmaalaukseen pohjasta pintaan. Perusajatuksena De Beerillä on aina ollut pitää kaikki ryhmät järkevän kokoisina ja tuotteiden yhteensopivuus mahdollisimman hyvänä. Näin käyttäjän on paljon helpompi työskennellä ja investoinnit maaleihin ja maalitarvikkeisiin pysyy erinomaisella asiakasystävällisellä tasolla. Korkealuokkaiset tuotteet ja järkevät hinnat varmistavat De Beerin kiinnostavaksi valinnaksi niin isoissa kuin pienemmissäkin automaalaamoissa, harrastajia unohtamatta. Tuotteemme ovat saatavilla isossa maalaamoiden suosimassa purkkikoossa sekä myös pienemmän tarpeen koossa mahdollistaen käytön kenelle tahansa.

4Cr

Vain vuosi aloittamisensa jälkeen, 4CR tuotemerkki vakiinnutti nopeasti asemansa ei yksistään Saksassa vaan liki 40 maassa. Tämä on vahva todiste 4CR:n laadusta ja kokemuksesta. Jatkuva innovaatio tuo uusia tuotteita kokoajan lisää. Asiakkaiden mielipidettä kuunnellaan kehitettävistä alueista tai tarvittavista tuooteista Kaikki tuotteet etsitään ammattilaatukriteerillä. 4CR:n ohjelmistosta löytyy kaikki maalaamoammattilaisen tarvikkeet ja laitteet. Tuoteryhminä teippaus, kitit, hiomatarvikkeet, liimat, massat, puhdistus, maalaus, kiillotus ja laitteet.

Katso koko valikoima maahantuojan sivuilta!
MäättäläAutomaalit